Karácsonyi támogatás

Karácsonyi támogatás hátrányos helyzetű gyermekes családok, egyedülállók, elsősorban idősek részére

 

Kedves Testvéreink!

 

A Jó Isten kegyelméből az elmúlt két évhez hasonlóan az idén is a Csepeli Központi Református Egyházközség mellett működő Pathmosz Alapítvány segítséget kíván nyújtani az egyházközséghez tartozó, hátrányos helyzetű elsősorban gyermekes családok, egyedülálló, idős emberek részére.

 

Az Alapítvány egyik, az alapítói okiratban kitűzött célja az egyházközséghez tartozó, rászoruló családok segítése. E célnak is - a lelkes adományozóknak köszönhetően - igyekszik megfelelni immáron harmadszorra a karácsonyi támogatás révén.

 

Lehetőségeinkhez mérten  amelyek hála az idén felajánlott 1%-oknak is, nem csökkentek - igyekszünk a hozzánk forduló rászorulók terheit enyhíteni, a Karácsonyi Ünnepre való lelki ráhangolódást egyszeri adományunkkal segíteni.

 

Ezért kérjük, hogy azok, akik egyházközségünkhöz tartoznak, látogatják alkalmainkat, vagy egyéb módon fejezik ki a református gyülekezethez való tartozásukat, és súlyos hiányt szenvednek a hétköznapokban, jelezzék, ha elfogadnák az Alapítvány hozzájárulását a karácsonyi kiadásokhoz.

 

A jelzéseket írásban (elektronikus levélben is) vagy telefonon az egyházközség elérhetőségein fogadjuk (cím: 1211 Budapest, Károli Gáspár u. 13., e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., tel.: 780-9383).

 

Azért, hogy a kitűzött célunknak lehetőség szerint megfeleljünk, szeretnénk fogalmat alkotni a rászorultság mértékéről az adományban részesítendő testvéreinknél. Ennek formájáról a jelentkezőket értesítjük.  

 

Azt is szeretnénk, ha az adományainkat időben, Karácsony előtt célba juttatnánk.

 

Az előbbiekre tekintettel kérjük, hogy a támogatandó családok, egyedülálló testvérek elérhetőségét legkésőbb f. év november 8. napjáig megadni szíveskedjetek.

 

Anyagi forrásaink korlátozottságára tekintettel előfordulhat, hogy minden igyekezetünk ellenére sem tudunk minden hozzánk fordulót adományban részesíteni.

 

Kérjük azokat is, akik adománnyal kívánnak hozzájárulni a karácsonyi támogatás anyagi forrásainak bővítéséhez azt az Alapítvány bankszámlájára (számlaszám: 11721002-20014933) való átutalással tegyék meg legkésőbb 2015. december 1-ig, „Karácsonyi adomány családoknak” megjelöléssel.

 

Áldás, békesség.

Békesség Istentől!

 

2015. október 18.

 

A Pathmosz Alapítvány Kuratóriuma

Az oldallal kapcsolatos észrevételeket, javaslatokat várjuk erre a címre: keritamas1962@gmail.com